Nieuws / BLOG

In vroegere tijden zagen we dit legpatroon vooral in herenhuizen en paleizen. De visgraat vloer was in het verleden echt weggelegd voor welvarende personen. De vloeren moesten met de hand worden genageld en deze tijdrovende klus kostte vooral veel aan arbeidsloon. Tegenwoordig is de visgraat vloer een stuk betaalbaarder geworden door de gelaagde vloersystemen zoals het Eco-1 system van Beukers vloeren en makkelijker te onderhouden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de visgraat vloer weer helemaal terug en populair is.

Visgraat vloer is veel betaalbaarder

Tegenwoordig kan iedereen genieten van een luxe visgraat vloer. Deze vloeren zijn niet alleen voordeliger in aanschaf geworden, maar ook onderhoudsvriendelijker dan een eeuw geleden.

Visgraat vloer voor ieder interieur

Een groot voordeel van de visgraat vloer is dat deze tegenwoordig in ieder interieur past. Landelijke en klassieke interieurstijlen worden intenser met een visgraat vloer, maar ook moderne, industriële en bijvoorbeeld Scandinavische interieurstijlen worden perfect aangevuld met een visgraat vloer. Dit heeft er vooral mee te maken dat de visgraat vloer tegenwoordig kan worden gerealiseerd in de meest uiteenlopende kleuren, maar ook de verschillende breedtes die mogelijk zijn. Zo bestaan er al visgraat vloeren van wel 34 centimeter breed. Het tijdloze karakter van de visgraat vloeren van eikenhout biedt altijd een fijne sfeer in de woning.

Sterk gedetailleerde vloer

Visgraat vloeren van eikenhout zijn vloeren met een persoonlijkheid. Er zijn veel details in de vloer te vinden waaronder de band langs de wanden met eventuele bies, waardoor de vloer echt lijkt te leven. De kleur en de afwerking van de visgraat vloer zorgen voor een unieke uitstraling. Zo kan er een stoere, robuuste en rauwe uitstraling gerealiseerd worden, maar ook een strakke, lichte en moderne afwerking is goed mogelijk. Beukers Vloeren maakt alle visgraat vloeren zelf, in de eigen fabriek, waardoor de vloeren volledig op maat gemaakt kunnen worden. Zo krijgt u altijd een visgraat vloer die perfect bij u en uw woning past.

Maak kennis met onze visgraat vloeren

U bent van harte welkom om naar onze mooie visgraat vloeren van eikenhout of andere houtsoorten te komen kijken in één van onze showrooms. U vindt ons in Broek op Langedijk en in Naarden. Hier kunt u al onze visgraat vloeren, en andere vloeren, op uw gemak bekijken. Neem gerust eens contact met ons op!