Visgraat eikenhouten vloer

Een visgraat eikenhouten vloer creëert een heel andere sfeer dan bijvoorbeeld een normale plankenvloer. Het mooie van de visgraat eikenhouten vloer is wel dat deze eenvoudig toe te passen in iedere woning. Deze eiken houten vloer past perfect in een modern interieur, maar combineert ook uitstekend met de klassieke of bijvoorbeeld de landelijke interieurstijl. Er zijn namelijk veel kleuren mogelijk en ook de breedte kan op maat worden gemaakt voor een effect naar wens. De visgraat eikenhouten vloer is altijd een goede keuze, zeker wanneer u kiest voor de hoge kwaliteit die Beukers Vloeren u garandeert.

Een visgraat vloer is een vloer die in een bepaald patroon wordt gelegd. Dit patroon wordt ook wel ‘visgraat’ genoemd. Het legpatroon bestaat al zeer lang. De Italianen gebruikten deze als eerst. Dit was in de zestiende eeuw. Vervolgens waaide het over naar Frankrijk. De visgraat vloer werd in het verleden erg veel gebruikt voor paleizen en kastelen. Tegenwoordig is de visgraat vloer voor iedereen een optie. Visgraat vloeren kunnen worden gerealiseerd met een passende band- en biesafwerking voor een mooi geheel.

De visgraat vloer bestaat uit planken van dezelfde breedte en dezelfde lengte. Vanzelfsprekend kunnen wij de breedte en lengte van de planken voor uw eiken houten vloer op maat maken. Vervolgens worden deze planken in het visgraatpatroon gelegd en netjes afgewerkt met een band (plint) die goed bij de eiken houten vloer past.

Kleuren visgraat vloer

Welke kleuren uw visgraat vloer moet bevatten is helemaal aan u. Deze eiken houten vloer kan namelijk worden uitgevoerd in de meest uiteenlopende kleuren. Hierdoor is er voor ieder interieur een visgraat vloer te realiseren in een passende kleur. Zo wordt er met de visgraat eikenhouten vloer altijd de gewenste sfeer bereikt. U heeft de keuze uit tientallen kleuren.

Zo zijn er meerdere zwart- en wittinten, maar er zijn ook grijs- en bruintinten beschikbaar. De kleur van uw nieuwe vloer is belangrijk. Wilt u een vloer die de ruimte ‘koelt’ met de kleur of wilt u juist een wat warmere sfeer in huis brengen met de vloer? Het maken van een keuze uit al die kleuren is niet eenvoudig. Uiteraard kunnen wij u goed adviseren bij het maken van een kleurkeuze. Vanzelfsprekend kunt u alle beschikbare kleuren voor de visgraat vloer zelf komen bekijken in één van onze showrooms.

Vloerverwarming onder visgraat vloer

Vloerverwarming onder een visgraat vloer is heel goed mogelijk. U hoeft dan ook zeker niet het comfort van vloerverwarming in te leveren wanneer u wilt genieten van een visgraat vloer. De eiken houten vloer kan eenvoudig over de vloerverwarming worden verlijmd, waarna u geniet van een prachtige vloer en heerlijk warm gevoel aan de voeten. Het is mogelijk om een bestaande vloerverwarming te laten liggen wanneer deze nog goed is.

De nieuwe eiken houten vloer kan hier gewoon op worden gelegd. Uiteraard kunt u ook eerst vloerverwarming (laten) aanleggen wanneer dit nog niet aanwezig is. Wanneer de bestaande vloerverwarming verouderd is kan het wel aan te raden zijn om deze eerst te vervangen.

Visgraat vloeren

Leggen en afwerking

Wanneer u een visgraat eikenhouten vloer wilt aanschaffen bij ons, dan garanderen wij u vanzelfsprekend een zeer complete service. Wij komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken en het geheel op te meten. Indien gewenst kunnen wij u direct voorzien van advies, ook als het gaat om de kleur. Wij bespreken graag met u wat de verwachtingen zijn en welke wensen u heeft.

Zo komen we samen tot een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat u van de gewenste eiken houten vloer kunt gaan genieten. De vloer wordt in het visgraat legpatroon gelegd door onze vakmensen. Uiteraard wordt de band, ook wel de plint, eveneens uitgevoerd in eikenhout. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi en harmonieus geheel.

Bezoek één van onze showrooms

Wilt u de visgraat vloer van eikenhout eens zelf komen bekijken? De meest uiteenlopende kleuren visgraat vloeren zijn te bekijken in onze showrooms, in Broek op Langedijk en in Naarden. U bent van harte welkom om onze showroom eens te bezoeken. Wij staan voor u klaar.

Zuiderdel

BEUKERS VLOEREN

Broek op Langedijk adres

BEUKERS VLOEREN

Dulleweg 20

1721 CT Broek op Langedijk

Tel: 0226 – 31 65 44

Fax: 0226 – 31 83 88

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur

e-mail: info@beukersvloeren.com

Naarden Vesting adres

BEUKERS VLOEREN

Kooltjesbuurt 1

1411 RZ Naarden Vesting

Tel: 035 – 694 29 02

Fax: 035 – 678 35 17

Openingstijden

maandag gesloten

dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

e-mail: info@beukersvloeren.com