Innovatieve naturel, white wash, wit en grijs tinten

 

De naturel, white wash, wit en grijs tinten zijn ontzettend populair. Een team van Beukers Vloeren is continue bezig het assortiment met nieuwe kleuren uit te breiden. Stuk voor stuk unieke kleuren die alleen bij Beukers Vloeren te vinden zijn. Ze kenmerken zich door hun zeer speciale aardse witte, white wash, grijze en bruin tinten welke een eigentijdse en bijzondere uitstraling bezitten. Verwacht wordt dat deze trend zich zeker door gaat zetten.

 

Heel trendy zijn de dekkend wit gespoten houten vloeren. Niet alleen kiezen steeds meer designers maar ook particulieren hiervoor. Dit zijn prachtige egale vloeren waarin de houtstructuur zichtbaar blijft. Een dekkend wit geverfde vloer geeft een ruimtelijk, strak en rustig effect en past perfect in het tijdsbeeld van nu.

dekkend wit geverfde vloer

De vloeren zijn zowel in massief als in het Eco-1, Eco-2 systeem leverbaar.

Unieke extreem brede houten vloeren tot 40 cm breed!

 

Er zijn weinig producenten die, zoals Beukers Vloeren, planken kunnen leveren met een breedte tot 40 cm. Deze vloeren zijn uniek omdat er maar weinig stammen breed genoeg zijn. In zo een brede stam zitten maar enkele van deze zeer brede planken. Deze mega planken stralen exclusiviteit uit.

Brede houten vloeren represente¬ren van oudsher klasse; ze werden dan ook veel toegepast in havezaten en kastelen. Beukers Vloeren brengt dergelijke vloeren nu weer binnen bereik van de echte liefhebber.

Deze planken zijn in tal van houtsoorten leverbaar te weten eiken, essen, lariks en noten en kunnen in tal van tot de verbeelding sprekende kleuren geleverd worden. Deze vloeren kunnen in de fabriek reeds geolied of gelakt worden en de mogelijkheid bestaat om ze op vloerverwarming te leggen.