Beukers Vloeren biedt een vloer op maat !

Bij Beukers Vloeren wordt de planken vloer gemaakt zoals u wenst. U kunt kiezen voor een vaste breedte of verschillende, wel of geen verouderde of geborstelde vloer, een planken vloer of een patroonvloer en de kleur afwerking die u voor ogen heeft. Zo kunnen wij een echte vloer op maat realiseren. Dit is dan ook de reden dat je houten vloeren van Beukers niet alleen in Nederland, maar in heel de Wereld tegen komt.

Veel bekende ontwerpers en architecten, zoals Jan des Bouvrie, Vlassak Verhulst, van Egmond Architecten en Ontwerpstudio Oe! kiezen voor Beukers Vloeren. Een traditionele planken vloer die in lange banen gelegd wordt en in één vaste breedte is de meest gekozen legvorm. Wilt u iets anders dan is een patroon vloer zoals een (brede) visgraat, dubbele visgraat, Hongaarse punt, molenwiek of een blokmotief een overweging waard. De patroonvloeren kunnen bij Beukers Vloeren in diverse breedtes en lengtes geleverd en gelegd worden en geven het interieur een stijlvolle uitstraling. Beukers vloeren biedt meer dan 30 verschillende houtsoorten en meer dan 100 verschillende (kleur) afwerkingen.

In de fabriek is een team van mensen continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe kleuren zodat u in de showroom de nieuwste trends op kleurgebied kunt zien. Ook kunt u hier deskundig geadviseerd worden over alle andere mogelijkheden die wij kunnen bieden zodat uw vloer precies naar uw wensen wordt afgestemd.

Naast de vloeren kunnen wij ook traptredes en stootborden leveren in de houtsoort van uw keuze. Verschillende varianten zijn hiervoor mogelijk. Buitenparket is het laatste jaar ook enorm in opkomst. Beukers Vloeren heeft hiervoor een uniek systeem ontwikkeld waarbij het water wel wegloopt van het terras, maar er geen vuil tussen de planken omhoog kan groeien.

Noviteiten

Innovatieve aardse tinten Houten vloeren met aardse kleuren zijn ontzettend populair. Beukers Vloeren heeft het assortiment uitgebreid met een zestal prachtige nieuwe kleuren die zeker het bekijken waard zijn. Deze unieke kleuren, die alleen bij Beukers Vloeren te vinden zijn, kenmerken zich door hun zeer speciale aardse grijze en bruin tinten welke een eigentijdse en bijzondere uitstraling bezitten. Verwacht wordt dat deze trend zich zeker door gaat zetten. Heel trendy zijn ook de glanzende dan wel matte dekkend wit gespoten houten vloeren. Niet alleen kiezen steeds meer designers maar ook particulieren hiervoor. Dit zijn prachtige egale vloeren waarin de houtstructuur zichtbaar blijft. Een dekkend wit geverfde vloer geeft een ruimtelijk, strak en rustig effect en past perfect in het tijdsbeeld van nu. Unieke extreem brede houten vloeren tot 40 cm breed! Er zijn weinig producenten die, zoals Beukers Vloeren, planken kunnen leveren met een breedte tot 40 cm. Deze vloeren zijn uniek omdat er maar weinig stammen breed genoeg zijn. In zo een brede stam zitten maar enkele van deze zeer brede planken. Deze mega planken stralen exclusiviteit uit. Brede houten vloeren representeren van oudsher klasse; ze werden dan ook veel toegepast in havezaten en kastelen. Beukers Vloeren brengt dergelijke vloeren nu weer binnen bereik van de echte liefhebber. Deze planken zijn in tal van houtsoorten leverbaar te weten eiken, essen en noten en kunnen in tal van tot de verbeelding sprekende kleuren geleverd worden. Deze vloeren kunnen indien gewenst in de fabriek reeds geolied of gelakt worden en de mogelijkheid bestaat om ze op vloerverwarming en vloerkoeling te leggen.

Eiken Parket

Eiken is de meest populaire houtsoort voor een houten vloer vanwege de hardheid en de vele mogelijkheden om de eiken vloerdelen af te werken. Zo kan de eiken vloer ook geborsteld of verouderd worden en in heel veel kleurgradaties van wit, grijs en bruin naar zwart afgewerkt worden. De kleurschakering is enorm. Op deze manier krijgt iedere eiken vloer een andere uitstraling en geeft het de sfeer in huis waar u op zoek naar bent. Bij Beukers Vloeren wordt eiken onderverdeeld in Amerikaans eiken, Europees eiken en Frans eiken. In onze showroom zijn de mooiste afwerkingen te bezichtigen. Ook kunt u hier deskundig geadviseerd worden over alle andere mogelijkheden die wij kunnen bieden zodat uw vloer precies naar uw wensen wordt afgestemd.

Trappen

Met de kennis die wij hebben van het hout en het verwerken daarvan, kunnen wij ook van uw trap een echte blikvanger maken. Zowel de stootborden als treden kunnen bekleed worden met de houtsoort van uw keuze. Deze handgemaakte treden worden vooraf in de eigen fabriek gemaakt en over de bestaande treden gemonteerd. Een prachtig stukje vakwerk. De sfeer en uitstraling die de combinatie van houten vloer en traptreden in dezelfde houtsoort en afwerklaag met zich meebrengt is een echte aanwinst voor uw woning.

Buitenterras vloeren

Bij Beukers Vloeren bent u ook op het juiste adres voor buitenparket. Wij hebben hiervoor een speciaal systeem ontwikkeld waarbij het water wel afgevoerd wordt, maar onkruid van onderaf geen kans maakt.

Renovatie & Onderhoud

Voor vakkundige renovatie gaat u naar Beukers Vloeren. Veel mensen kiezen er voor om hun bestaande woning te renoveren of te verbouwen. Onze eigen parketteurs zijn in staat om op deskundige wijze uw oude houten vloer te renoveren en weer als nieuw te maken. Ook voor het op deskundige wijze aanhelen van uw houten vloer bij nieuwbouw of verbouw of het herstellen van een schade bent u bij ons aan het juiste adres.  Het is heel specialistisch werk om een niet zichtbare aanheling te creëren en er voor te zorgen dat alles er als één geheel uitziet. Tevens schuren wij bestaande houten vloeren waarbij, indien gewenst, in de meeste gevallen voor een totaal andere afwerking gekozen kan worden.