Nieuws / BLOG

Een eiken houten vloer is een natuurproduct vol emotie. U kiest bewust voor een eiken vloer, want het geeft een unieke uitstraling aan de ruimte. Afgelopen week zijn er veel nieuwe eikenhouten stammen uit de Franse Jura bij ons aangekomen. Bij Beukers Vloeren geven wij u een unieke kans om zelf uw stam / hout uit te mogen zoeken voor uw vloer!

Frans eiken hout

In het oosten van Frankrijk aan de grens met Zwitserland ligt de prachtige Jura. Ruim 40% van het bergachtige gebied is bedekt met bossen. Vandaar ook de naam, Jura is het Latijnse woord voor Bos. Op een hoogte van 500 meter groeien prachtige eikenbomen die wij vaak gebruiken voor onze vloeren.

Kies uw eigen hout

Het kopen van een eiken vloer is een speciaal moment. U gaat tenslotte nog vele jaren genieten van deze prachtige vloer. Maak uw eiken vloer nog extra bijzonder door zelf in onze fabriek uw stam te kiezen. Tussen de prachtige stammen uit de Jura zal vast wel úw eiken vloer zitten.

Eiken hout showroom

Bezoek tijdens kantoortijden onze showroom en fabriek in Broek op Langedijk en laat u informeren over de wereld van eiken hout. Onze adviseur zal u helpen met kiezen van uw droomvloer. Een afspraak maken is niet nodig. Wij zien u graag in onze showroom!