Nieuws / BLOG

Een ‘OK-vrouw’ is een ongelukkige dame. Een vrouw die ongewenst kinderloos (‘OK’) is en graag een gezin wil. Daarvoor is een man nodig die ze niet heeft. Om haar heen wordt vaak wat lacherig of met onbegrip gereageerd. Zo verging het de bekende actrice Halina Reijn met wie de ‘OK-vrouw’ bekend werd. Zo was ze op 16 april 2016 te zien in de film ‘de OK-vrouw’, in De Wereld Draait Door’.

Compleet leven

Ze heeft toch alles? Is mooi, slim, heeft veel vrienden en een geweldige carrière.

Die vragen spelen niet meer. Alles is ingrijpend veranderd anders en Halina lijkt op een roze wolk te zitten. Halina Reijn heeft een geliefde, Daniël de Ridder. Dat bevestigt de actrice op Instagram.

”Mijn lief”, schrijft Halina bij de foto waar Daniël samen met een knuffelbeertje in bed ligt. ”Heh hehreageert haar goede vriend en acteur Robert de Hoog onder de foto.

Eerder al deelt Halina al een foto van Daniël vanuit Londen, waar Halina op de planken staat in het stuk Obsession. Ze lijkt een gelukkige vrouw.

Wat Beukers Vloeren daarmee te maken heeft? Ze loopt erop ! En heeft er een schitterende vloer gekocht. Het fundament van ieder mooi interieur.

Exclusieve houten vloeren

Beukers is een van de laatste ambachtelijk producenten van schitterend houten vloeren. Met een eigen fabriek, dus snel schakelen tussen uw wens of droom en de realisatie daarvan. Waarbij de topkwaliteit door vakmanschap wordt gedragen.

Ambacht is geen loze kreet. Bij ambachtelijke producten is elk exemplaar uniek doordat de ambachtsman individuele aandacht schenkt aan het materiaal, aan de bewerking. De mensen van Beukers Vloeren doen dat en beschikken over innovatieve kennis die maatwerk tot echt pasklare oplossingen maakt.  

Stabiliseer-systeem

Het is het verhaal van een eigen werkplaats en zagerij en dat al 40 jaren lang.

Het verhaal van zeer brede planken vloeren tot 40 cm. Met een lengte tot 6 meter.

Die schaars zijn en bijzonder. Je moet problemen oplossen: extreme breedtes kunnen niet massief zijn. Daarom moest Beukers haar ‘stabiliseer-systeem’ ontwerpen.

Mag je dan spreken van exclusieve vloeren? Beukers is uniek, er bestaat geen tweede met deze eigenschappen.

Bij exclusieve vloeren horen bijzondere klanten. In Moskou, Monaco en in andere Europese landen. Maar ook in Nederland waar bekende Nederlanders en theaters klant zijn. Onder wie de voormalige ‘OK-vrouw’ Halina Reijn, voorheen verdrietig misschien, nu levend op een roze wolk. Op een vloer van Beukers.

Houtenvloer op maat

Wilt u ook net als Halina Reijn een prachte houten vloer? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.